Udskiftning af døre og vinduer hjælper på varmeregningen

Op til 30% af varmetabet i et rum sker gennem vinduer og døre. Derfor kan du spare mange tusinde kroner hvert år og samtidig gøre en vigtig indsats for klimaet ved at foretage en udskiftning af døre og vinduer med en bæredygtig løsning.

Vi laver energiforbedring af dine gamle og utætte vinduer – enten gennem reparation eller udskiftning til nye og energieffektive glas. Du kan imødekomme de nyeste energikrav, når vi udskifter til nye vinduer med trelags-glas. Det er både en fordel for din pengepung og miljøet.

Skræddersyet løsning med træ eller aluminium

Når vi skal lave en udskiftning af døre og vinduer hos dig skræddersyr vi vindues- og dørpartier, så de designmæssigt passer perfekt til dit hus. Således bliver de en naturlig del af huset og ikke mindst huset energioptimering. Sådan sikrer du at bygningens udtryk stadig er i stil med det oprindelige design.

Der  tages også højde for lydisolering, kondens, komfortværdi og udvendig regulering når vi vælger materiale til udskiftning af døre og vinduer til dit hus.

Vi kan f.eks. kombinere en naturlig fyrretræsoverflade indvendigt med en smuk og praktisk aluminiumsoverflade udvendigt, da det giver dig det mest holdbare og flotteste resultat.

Vi har samarbejde med bl.a. Outline, Rationel og Velfac, som er nogle af Danmarks førende producenter i vinduer og døre.

Stort fokus på kvalitet

Når vi skal lave en udskiftning af døre og vinduer er vores fokus altid på kvaliteten og kundens tilfredshed. Derfor er holdbarhed også et vigtigt pejlemærke, når vi laver vinduer og døre. Derfor er der altid mindst 10 års garanti på alle vores døre og vinduer.

Kontakt os på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com for at høre mere om mulighederne for udskiftning af døre og vinduer hos dig.

945994_509742529095330_1705431605_n