Smedeværksted med erfaring

Vi har mange års erfaring med håndværkerfaget, og smedearbejde er ikke en undtagelse. Ud over at være din lokale tømrer i Herlev, Skovlunde og Søborg, så har vi også et smedeværksted. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og derfor kan vi hjælpe dig med mange former for smedearbejde.

Vi kan supplere vores opgaver med mange typer af stålkonstruktioner, både til private og erhverv. På vores smedeværksted har vi erfaring med en bred vifte af smedearbejde, heriblandt altaner, renoveringer af balkoner, trapper og gelændere. Kun fantasien sætter grænser, store som små opgaver, så længe konstruktionerne skal være i stål, zink og kobber.

Fra idé til montage ved smedearbejde

Vi vil gøre det så nemt som muligt for vores kunder, således at der ikke skal andre håndværkere, leverandører eller smedeværksted ind over opgaven. Derfor leverer vi gode løsninger til vores kunder, lige fra idé til montage.

Som smedeværksted lægger vi stor værdi i, at kunden får præcis det produkt, de ønsker. Derfor har vi erfaring med at lave individuelle og unikke løsninger, som opfylder dét, vores kunder går og mangler. Vil du f.eks. forbinde flere etager med en smuk vindeltrappe? Eller har du brug for et speciallavet gelænder til din tagterrasse? Alt vores smedearbejde er med fuld garanti, samt arkitekttegnede og ingeniørberegnede, når der er behov for det.   

Vi er dit lokale smedeværksted    

Hos os er der intet smedearbejde, der er umuligt. Vi er altid åbne for at give dig en vurdering på dét, du skal have lavet. Derfor er vi din personlige garanti for, at du er i de bedste hænder, når du skal bruge et smedeværksted.  

Kontakt os på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com for at få et tilbud på lige præcis det smedearbejde, du går og mangler.