Tilbygning kan løse pladsproblemer

Skal du have en ny førstesal? Kan du udnytte dit loft til beboelse? Eller vil du gerne udvide dit hus med en nydesignet tilbygning?

Hos Hoffmann Byg har vi erfaring med at opføre tilbygning og har hjulpet flere kunder i vores lokalområde i Herlev, Skovlunde og Søborg. Vi hjælper selvfølgelig også uden for vores lokalområde, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Et nyt behov eller ønske til boligen kan som regel løses med en flot tilbygning. Lad os derfor høre om dine behov og ønsker og komme med et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning.

Arkitekttegnet tilbygning

Vores bygningsprojekter er altid arkitekttegnede med alle de nødvendige ingeniør-beregninger og tilladelser. I planlægningen kan du se eksempler på en tilbygning som kan inspirere. Derudover rådgiver vi dig gerne om selve planlægningen, byggetilladelse, økonomi samt byggeregler.

Vi sørger for det hele, inden projektet med en ny tilbygning går i gang. Vores mål er at, vi sammen med dig undgår at få overraskelser undervejs i byggeprojektet. Derfor inkluderer vi gerne bygherrerådgivning. 

Det gør sammen med vores samarbejdspartner, Rådgivningsfirmaer Constructa, som har nogle af landet dygtigeste ingeniører, arkitekter og bygherrerådgiverer. Vi kan derfor stå for hele totalentreprisen når du skal have bygget en tilbygning.

Specialviden og overblik

Den helt særlige udfordring ved en tilbygning er specialviden og overblik. Begge dele finder du hos os. Det er din sikkerhed for god kvalitet, gennemsigtig økonomi og et tilfredsstillende resultat.
Holdbarhed og kvalitet er et ufravigeligt krav hos os. Derfor bruger vi naturligvis kun de rigtige og bedste materialer når vi laver en tilbygning hos dig. Vi bruger f.eks. vinduer og døre med mindst 10 års garanti.

Kontakt os gerne på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com for at tage en om dine ønsker og behov til en ny tilbygning.

13495546_998519983550913_9063332191792559030_o