Energirenovering og optimering

Ud over at være din lokale tømrer i Herlev, Skovlunde og Søborg, specialiserer vi os også i energirenovering og efterisolering, fordi det er vigtigt for miljøet og vores kunders økonomi. I alle vores entrepriser kigger vi på kundens muligheder for at spare penge på energiregningen. Energirenovering er et emne, vi ofte bringer på banen i vores rådgivning, fordi vi ved, at det kan betale sig for vores kunder på den lange bane. Oftest kan en energirenovering betale sig selv hjem igen i løbet af få år.

Et lavt energiforbrug er ikke længere noget, der udelukkende gælder for helt nye huse. Huse og lejligheder af ældre dato kan godt energioptimeres, så de får et tilsvarende lavt energiforbrug som nye huse.

Ny isolering eller efterisolering

Det er velkendt, at man ved at efterisolere boliger eller erhvervslokaler kan spare rigtig mange penge hvert eneste år fremover. Isoleringsmaterialerne er blevet billigere og bedre, og der findes både naturmaterialer og blokke, som er tykkere end tidligere. Samtidig er risikoen for kondens og problemer med skimmelsvamp blevet lettere at håndtere ved at optimere med efterisolering. Det er rigtig vigtigt for os, at vores kunder altid får den rigtige rådgivning.

Når du skal ombygge, lægge nyt tag eller tilbygge, så kan det være en kæmpe fordel med en efterisolering eller at ny-isolere for at energioptimere.

Varmerør og vinduer

Når vi foretager en energirenovering eller efterisolering, har tilstanden af varmerør og vinduer rigtig meget at sige. Derfor kan man med fordel anlægge en totalbetragtning, hvor både rørføring, rørisolering, ventilation og isolering tænkes sammen. Med vores specialviden, får du det bedste tilbud på, hvordan din bolig eller din virksomhed kan gennemgå en energirenovering eller efterisolering.

Kontakt os gerne på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com for at høre mere om energirenovering og efterisolering.

945987_509744099095173_243202691_n
1236154_522565627813020_826950984_n