Totalentreprise og hovedentreprise med os er en unik helhed

Når vi siger hovedentreprise og totalentreprise, så mener vi ‘hele vejen’ – altså alt fra byggeansøgning til det færdige resultat. Siden 2009 har vores faste teams hjulpet mange private boligejere og virksomheder i Herlev, Skovlunde, Søborg og omegn. Vores medarbejdere er alle danskfaglærte professionelle håndværkere, og vi har kun autoriserede installatører inden for El- og VVS.

Når vi udfører totalentreprise og hovedentreprise, er det vigtigt for os, at vi skaber tryghed hos vores kunder. I planlægningen af entrepriseprojekter trækker vi på dygtige arkitekter, der er vant til at arbejde med os. Tilsammen skaber det en unik helhed i vores entrepriser, hvor byggekvalitet, pris og gennemførelse går op i en højere enhed.   

Vi er eksperter i totalentreprise og hovedentreprise

I hver totalentreprise og hovedentreprise sammensætter vi vores ydelser til dit projekt, så det passer ind i dine eller din virksomheds behov. Hele projektet håndterer vi på en enkel, let og overskuelig måde. Du skal ikke ud og søge forskellige håndværkere, da vi har det hele og selv koordinerer arbejdet.

Vi vil gerne bidrage bedst muligt til at sikre dit projekts kvalitet, terminer og økonomi. Kontakt os tidligst muligt i dit projekt, så vores eksperter i totalentreprise og hovedentreprise er med helt fra starten.

Personlig garanti og Dansk Håndværk Garantiordning

Du vil aldrig fortryde, at du valgte Hoffmann Byg. Udover den personlige garanti er vi med i Dansk Håndværk Garantiordning, som dækker op til 150.000 kroner. Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os til at lave din totalentreprise eller hovedentreprise.

Hvis du vil vide mere om tilbud og garantier på vores entrepriser, så kontakt os på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com.

dhv-logo-lang-smal-forside