Badeværelsesrenovering med energibesparelse

Vi har mange års erfaring med at lave renovering af badeværelser i Herlev, Skovlunde, Søborg og omegn. Det er sjældent, at vi laver ombygninger uden at det også inkluderer badeværelsesrenovering. Det giver rigtig god mening, for der kan være rigtig mange penge at spare på energiregningen samtidig med, at en modernisering ofte er at foretrække. Det giver mulighed for at gøre alt mere enkelt, fuldendt og funktionelt.

Med en badeværelsesrenovering koordinerer vi alt fra start til slut, og kommer med idéer og inspiration til materialer. Vi går meget op i, at vores kunder får præcist det badeværelse, som de ønsker. Derfor får vores kunder specialtegnet deres ønsker på en tegnestue, og er med under hele processen. Udover designet af badeværelset, går vi op i, at vores kunder får et energibesparende badeværelse efter deres behov. Vi er autoriserede i VVS- og elinstallationer, så vores kunder altid er sikret den rigtige kvalitet til prisen ved en badeværelsesrenovering.

Vandbesparelser ved renovering af badeværelser

En badeværelsesrenovering kan være lukrativ for dig. I gennemsnit bruger vi danskere dagligt 15 kr. på vandforbrug til bad og toiletskyl.

Blot ved at udskifte et ældre toilet til et nyt to-skylstoilet, der kun bruger 2-4 liter vand pr. skyl, kan du spare mere end 2.000 kr. pr. år. Udskiftning af en gammel bruser med et højt vandforbrug til en vandbesparende bruser, kan give dig 4.000 kr. ekstra på lommen om året.

Vi er eksperter i renovering af badeværelser, der er bæredygtigt for både din økonomi og for miljøet. Der kan være penge at spare i forbrug ved at få en badeværelsesrenovering. Faktisk svarer det til en flybillet til New York hvert år.

Har du brug for en badeværelsesrenovering?

Hvis du skal have lavet en renovering af badeværelser, enten som enkeltstående projekt eller som en del af en større renovering, så står vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Du skal blot kontakte os på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com og tage en snak med os.