Tømrerfirma med et stærkt hold

Hos Hoffmann Byg er vi dit stærke hold. Som tømrerfirma har vi de faglige kompetencer, den professionelle indstilling og det rigtige grej i orden. Vi hjælper ofte vores lokale kunder i Herlev, Skovlunde og Søborg, men hjælper gerne kunder på hele Sjælland. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os omkring din opgave.

Som erfarent tømrerfirma kan vi tilbyde dig en løsning inden for alle tømreropgaver. Vi hjælper blandt andet med:

Derudover har vores tømrerfirma også et smedeværksted, som kan hjælpe dig med et væld af forskellige stålkonstruktioner.

Hos vores tømrerfirma hjælper vi både privatpersoner og erhvervsvirksomheder med deres projekter. Vi kan derfor hjælpe med både store og små projekter.

Stolte traditioner i vores tømrerfirma

Vi er siden 2009 grundlagt som et professionelt tømrerfirma med respekt for faget med ærlige og stolte traditioner.

Vi lægger vægt på at have den faglige ekspertise samt evnen til at levere til at levere et professionelt stykke håndværk. Vi har fokus på at kvaliteten er helt i top hvad end det er et stort eller lille projekt vi er ude på. Som tømrerfirma er “Bedøm din kvalitet på detaljen” blot et af vores slogans.

Garanti for et godt resultat

Vi giver dig en personlig garanti for at vores arbejde altid ender med et kvalitetsresultat. Vores kunders tilfredshed og vores gode omdømme er nemlig altid i fokus når vi er ude på en opgave. Udover den personlige garanti for tilfredshed med vores arbejde som tømrerfirma er vi også med i Dansk Håndværk Garantiordning. Denne dækker op til 150.000 kr.

Kontakt os på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som dit lokale tømrerfirma.

dhv-logo-lang-smal-forside