Renovering af hus efter dine behov

Hos Hoffmann kan vi hjælpe dig med en gennemgribende renovering af hus. En renovering kan være en omfattende opgave, så det er altid godt at have en fagmand med under hele processen. Vi har gennem tiden hjulpet flere af vores lokale kunder i Herlev, Skovlunde og Søborg, men hjælper gerne kunder på hele Sjælland. Så skal du til at i gang med en renovering af hus skal du være velkommen til at kontakte os.

Flere typer af renovering

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige typer af renovering af hus. Om dit tag trænger til at blive skiftet eller om el-regningen er lidt høj og huset skal isoleres bedre kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder renoveringer som blandt andet:

Har du et projekt som ikke er på listen skal du stadig være velkommen til at kontakte os. Hvis vi ikke har mulighed for at hjælpe dig, har vi nogle samarbejdspartnere der kan.

Derudover kan vi også tilbyde dig totalentreprise hvis du har det bedst med at have én til at stå for hele dit projekt med renovering af hus. Vi har styr på byggestandarder og kan derfor sikre dig at din renovering lever op til alle regelsæt. Det er din garanti for et håndværk i god kvalitet og med lang levetid.

Få et tilbud på renovering af hus

Når du vælger os til at stå for renovering af hus tager vi en grundig snak om hele projektet. Vi giver altid en realistisk tidsplan og en gennemsigtig plan for økonomien. Sådan sikrer vi at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Kontakt os gerne på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din fremtidige renovering. Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven så vi kan give dig et realistisk og uforpligtende tilbud på din opgave.