Ombygning af din bolig

Med tiden kan der opstå et behov for ændringer og moderniseringer af din bolig. Det kan være en ændring i din boligs størrelse, energistatus eller blot et æstetisk behov for forandring. En ombygning er en unik mulighed for at redesigne sine boligforhold, fordi en ombygning ofte betyder bedre funktionalitet, flottere udseende og mere miljøvenlige forhold.

Især miljøet er en faktor, vi lægger stor vægt på, når vi laver ombygninger. Ved en ombygning ligger der store potentielle besparelser, fordi en ombygning ofte indebærer en forbedring af energiforbruget. Nogle gange kan selv de små investeringer i en energioptimering under en ombygning give store resultater.

Vi har gode idéer til din ombygning

Vi har i mange år lavet ombygninger for vores kunder i Herlev, Skovlunde og Søborg. Vi er eksperter i at tilrette boliger efter vores kunders behov med en ombygning, hvor vi rådgiver i realistiske muligheder. Vi kommer med gode idéer til, hvordan du bedst får udbytte af en ombygning, som du muligvis ikke selv havde tænkt på.

Når vi laver en ombygning, er det vigtigt for os, at kunden er tryg igennem hele forløbet. Derfor hjælper vi med alle spørgsmål om behov, udfordringer og værdi inden arbejdet går i gang. Ligeledes lægger vi vægt på, at kunden er med under hele processen, da vi ønsker at give vores kunder gennemsigtighed og tillid, når vi laver en ombygning for dem.

Vi har altid et højt håndværksmæssigt niveau

Vi lægger stor værdi i, at vi altid leverer en høj kvalitet til vores kunder. Derfor giver vi dig en personlig garanti for, at vi altid opretholder et højt håndværksmæssigt niveau. Vores ry betyder meget for os, da vi ønsker at være det foretrukne tømrerfirma i Herlev, Skovlunde og Søborg. Ud over den personlige garanti på en høj kvalitet, er vi med i Dansk Håndværk Garantiordning, som dækker op til 150.000 kroner inkl. moms.

Kontakt os på telefon 26 22 76 67 eller e-mail hoffmannbyg@gmail.com for at høre mere om mulighederne for en ombygning af din bolig.