Tilbygninger og ombygning løser pladsproblemer

Skal du ha’ en ny førstesal? Kan du udnytte dit loft til beboelse? Eller vil du udvide dit hus med en nydesignet tilbygning? Eller er virksomheden blevet for trang. Lad os se på behovet og lad os tale om dine ønsker. Nye behov eller krav til boligen, kan som regel løses med en ombygning eller måske en tilbygning

Arkitekttegnede projekter

Vores bygningsprojekter er altid arkitekttegnede med alle nødvendige ingeniør-beregninger og tilladelser. Du kan i planlægningen se eksempler på til- og ombygninger, som kan inspirere, ligesom vi gerne rådgiver dig om selve planlægningen, byggetilladelse, økonomi, og byggeregler m.m.
Hoffmann Byg sørger for det hele, inden projektet går i gang. Vores mål er at vi sammen med dig undgår at få overraskelser undervejs i projektet. Derfor inkluderer vi gerne bygherrerådgivning i vores ydelser. Det gør vi sammen med Rådgivningsfirmaet Constructa, som har nogle af landets dygtigste ingeniører, arkitekter og bygherrerådgivere.

Specialviden og overblik

Det helt særlige ved tilbygninger og ombygninger er specialviden og overblik. Begge dele finder du hos Hoffmann Byg. Det er din sikkerhed for kvalitet, økonomi og et tilfredsstillende resultat.
Holdbarhed og kvalitet er et ufravigeligt krav, og vi bruger naturligvis kun de rigtige materialer, f.eks. døre og vinduer med mindst 10 års garanti. Dør- og vinduespartier udføres i alle designs og materialer, og vi tager højde for isolering, lydisolering, kondens, komfortværdi og udvendig regulering, f.eks. på de store vinduer på solsiden.

13495546_998519983550913_9063332191792559030_o