OMBYGNING & ENTREPRISER

Hos os skal du ikke sørge for noget – heller ikke ansøgningen til byggegrunden.

For hver opgave og entrepriseform (fagentreprise, hovedentreprise eller partnering mv.) sammensætter vi vores rådgivningsydelser i forhold til opgavens karakter og dit eller din virksomheds specifikke behov.

Vi varetager din byggesag på en enkel og overskuelig måde. Du skal ikke ud og lede efter forskellige håndværkere, da vi er eksperter i koordinering.

Byggeriet kommer til at foregå så hurtigt som muligt, og vores byggeforløb er kontinuerligt udført, så den aftalte tidsplan overholdes.

Vi laver:

  • EL
  • Murerarbejde
  • VVS
  • Maleropgaver
  • Kloakering

Og meget mere. Book et møde med os – så taler vi om dine behov. Vi sørger for at klæde dig godt på til at træffe de rigtige beslutninger, og i fællesskab finder vi det, der passer dig bedst. Derefter klarer vi det hele.

Behov for mere plads?

Skal du have lavet en ny førstesal? Eller udvidet dit hus med en tilbygning?

Hvis du har behov for mere plads, eller der bliver sat nye krav til din bolig, kan en om- eller tilbygning være løsningen.

Vi sikrer, at du overholder alle regler og pligter

Vores til- og ombygninger er altid arkitekttegnede og beregnede af ingienører. Vi kommer med inspirerende eksempler på til- og ombygninger, og vi rådgiver omkring planlægning, ansøgning til din byggetilladelse, budgettering, finansiering og byggeregler.

Inden vi starter dit byggeprojekt, gennemgår vi lovgivningen, informerer dig om dine rettigheder, om eftersyn og reklamationsret, så du er sikker på at komme bedst muligt fra start.

Vi samarbejder med ingienører, arkitekter og bygherrerådgivere

Det er ikke uden grund, at vi i mange år har samarbejdet med Constructa. Constructa har landets dygtigste ingeniører, arkitekter og bygherrerådgivere.

For dem er ordentlighed og tilfredse kunder lige så vigtigt, som det er for os. Læs mere om Constructa her (indsæt link http://www.constructa.dk/).

13495546_998519983550913_9063332191792559030_o