Om os

Det stærke hold

Hoffmann Byg er dit stærke hold. Vi har de faglige kompetencer, den professionelle indstilling og det rigtige grej. Vi står klar til at løse alt inden for totalentrepriser for både store eller små projekter. Uanset hvilken type af ombygning, tilbygning, tagarbejde, tømrer, murer, smedearbejde, el, VVS og malerarbejde, som dit projekt indeholder, som privatperson eller i virksomheden, så er vi klar. De spændende udfordringer, hvor koordination er vigtig, er netop vores levebrød.

Stolte traditioner

Vi er siden 2009 grundlagt som et professionelt firma med respekt for faget med ærlige og stolte traditioner. Uden at rødme kan vi sige, at den faglige ekspertise og evnen til altid at levere et ærligt, professionelt stykke håndværk er i helt top hos Hoffmann Byg, både til store og små projekter. “Bedøm din kvalitet på detaljen”, er blot eet af vores slogans.

Hovedentreprise og totalentreprise

Når vi siger hovedentreprise og totalentreprise, så mener vi “total”, altså alt fra byggeansøgning til det færdige resultat. Siden 2009 har vores faste teams  hjulpet masser af private boligejere og virksomheder. Vores medarbejdere er alle danske, faglærte professionelle håndværkere, og med autoriserede installatører inden for El- og VVS. Det skaber tryghed og sikkerhed hos vores kunder. I planlægningen af projektet trækker vi på dygtige arkitekter, der er vant til at arbejde med os. Tilsammen skaber det en unik helhed i vores entrepriser, hvor byggekvalitet, pris og gennemførelse går op i en højere enhed.    

Tag os ind tidligst muligt

I hver entreprise sammensætter vi vores ydelser til dit projekt, så det passer ind i dine eller din virksomheds behov. Hele byggesagen håndterer vi på en enkel og let overskuelig måde. Du skal ikke ud og søge forskellige håndværkere, da vi har det hele og selv koordinerer arbejdet.

Vi vil gerne bidrage bedst muligt til at sikre dit projekts kvalitet, terminer og økonomi. Kontakt os tidligst muligt i dit projekt, så vores eksperter i Totalentreprise er med helt fra starten. Du vil aldrig fortryde at du valgte Hoffmann Byg.

Samarbejdspartnere og Dansk Håndværk Garantiordning

Udover den personlige garanti er vi med i Dansk Håndværk Garantiordning som dækker op til 100.000 kroner.

Vi samarbejder med Constructa og Outline Rationel 

dhv-logo-lang-smal-forside