Om os

Hos Hoffmann Byg lever vi af vores gode ry og personlige mund til mund-anbefalinger. Og sådan håber vi, at det bliver ved med at være.

Vi har siden 2009 hjulpet private boligejere og virksomheder, og vores faste team varetager alt fra maleropgaver til totalentreprise.

Alle vores medarbejdere er danske håndværkere, og vores elektrikere og VVS-installatører er autoriserede. Hos os er du i trygge hænder.

Book et uforpligtende møde med os, så taler vi dine ønsker og behov grundigt igennem. Efter mødet skal du ikke tænke på noget, for vi ordner det hele fra start til slut.

Hoffmann Byg er din personlige garanti

Hos Hoffmann Byg stiller vi med personlig garanti. Det betyder, at ansvarshavende direktør Claus Hoffmann (billede af Claus) hæfter personligt for alle fejl. Hos os vil du derfor aldrig stå i en situation, hvor du ikke kan få udbedret dine fejl og mangler.

Når du får lavet en til- eller ombygning, skal du være opmærksom på to ting: 1) Hvem du juridisk indgår en aftale med, og 2) Hvem der hæfter for eventuelle garantier i tilfælde af fejl eller mangler ved byggeriet.

Indgår du en aftale med et andelspartsselskab, er det selskabet – og kun selskabet – der hæfter for fejl og mangler i garantiperioden. Hvis selskabet går konkurs eller af andre grunde opløses, bliver du derfor fanget med håret i postkassen.

Samarbejdspartnere og Dansk Håndværk Garantiordning

Udover den personlige garanti er vi med i Dansk Håndværk Garantiordning som dækker op til 100.000 kroner.

Vi samarbejder med Constructa og Outline Rationel 

dhv-logo-lang-smal-forside