Døre og vinduer

Rusk, regn og kulde – det danske vejr kræver et vindue af høj kvalitet. Derfor er holdbarhed og kvalitet det vigtigste pejlemærke, når vi laver vinduer og døre. Med alle vores døre og vinduer følger 10 års garanti.

Vores døre og vinduer laves i forskellige materialer og design alt efter dine ønsker og behov. Vi tager højde for lydisolering, kondens, komfortværdi og udvendig regulering, f.eks. på store vinduer på solsiden.

Spar penge på varmeregningen

Op til 30% af varmetabet i et rum sker gennem ruderne. Derfor kan du spare mange tusind kroner hvert år og samtidig gøre en vigtig indsats for klimaet ved at vælge bæredygtige vinduer og døre.

Vi laver energiforbedring af dine utætte vinduer – enten gennem reparation eller udskiftning til nye energieffektive vinduer. Vi imødekommer de nyeste energikrav, når vi udskifter dine gamle vinduer med nye trelags-glas. Du kan læse mere om energikravene her

945994_509742529095330_1705431605_n

Klassisk træ og elegant aluminium

Vi kan skræddersy dine vinduer og døre, så de passer perfekt til dit hus. Ved at kombinere en naturlig fyrretræsoverflade indvendigt og en smuk og praktisk aluminiumoverflade udvendigt får du det mest holdbare og flotte resultat.

Vi samarbejder med Outline Rationel, der er en af Danmarks førende producenter af vinduer og døre. Outline Rationel har specialiseret sig i energioptimerede kvalitetsvinduer i træ og aluminium.

Vi laver:

  • Facadedøre
  • Terrassedøre
  • Termoruder
  • Energiruder
  • Vinduer fra gulv til loft

Og meget andet.

Book et møde med os og få hjælp til at vælge de helt rigtige vinduer og den rigtige dør. Vi står på spring for at finde den bedste løsning til dig.