Nye vinduer og døre sparer sig hurtigt ind igen

Op til 30% af varmetabet i et rum sker gennem vinduer og døre. Derfor kan du spare mange tusind kroner hvert år og samtidig gøre en vigtig indsats for klimaet ved at vælge bæredygtige vinduer og døre.
Vi laver energiforbedring af dine gamle og utætte vinduer – enten gennem reparation eller udskiftning til nye energieffektive glas. Du kan imødekomme de nyeste energikrav, når vi udskifter dine gamle vinduer med nye trelags-glas. Det er en fordel for din pengepung og for miljøet.

945994_509742529095330_1705431605_n

Klassisk træ og elegant aluminium

Vi skræddersyr vinduespartier og dørpartier, så de designmæssigt passer perfekt til dit hus. De bliver en naturlig del af huset og ikke mindst husets energioptimering. Designet bestemmer en bygnings udtryk for omverdenen. Ved f.eks. at kombinere en naturlig fyrretræsoverflade indvendigt og en smuk og praktisk aluminiumoverflade udvendigt får du det mest holdbare og flotteste resultat.
Vi samarbejder med Outline Rationel, der er en af Danmarks førende producenter af vinduer og døre. Outline Rationel har specialiseret sig i energioptimerede kvalitetsvinduer i træ og aluminium. Se eksemplerne i vores galleri.
Vi opsætter typisk:

  • Facadedøre og terrassedøre
  • Energiruder
  • Specialvinduer fra gulv til loft

Få vores hjælp til at vælge de helt rigtige vinduer og den rigtige dør. Vi står på spring for at finde den bedste løsning til dig.