Isolering og energioptimering

I alle vores entrepriser kigger vi på kundens muligheder for at spare penge. Ofte kan en energirenovering betale sig hjem igen i løbet af få år.
Et lavt energiforbrug er ikke længere noget der gælder for helt nye huse. Der er rigtig meget, der kan gøres ved ”gamle” huse eller lejligheder. Det er et emne, som vi altid bringer ind i vores rådgivning, fordi vi ved det kan betale sig for vores kunder.

Ny isolering eller efterisolering

Det er velkendt, at man ved at efterisolere boliger eller virksomheder kan spare rigtig mange penge hvert eneste år fremover. Isoleringsmaterialerne er blevet billigere og bedre. I dag findes der både naturmaterialer og blokke, som er tykkere end man så dem tidligere. Samtidig er risikoen for kondens og problemer med skimmelssvamp blevet lettere at håndtere. Det er dog rigtig vigtigt at du får den rigtige rådgivning, som vi står for hos Hoffmann Byg. Især når man ombygger, lægger nyt tag eller tilbygger, så kan det være en kæmpe fordel at efterisolere eller ny-isolere, for at energioptimere.

Varmerør og vinduer

Det handler ikke kun om at isolere bedst muligt. Det handler også om at undgå træk ved at isolere på den rigtige måde. Derfor kan man med fordel anlægge en total-betragtning, hvor både rørføring, rørisolering, ventilation og isolering tænkes sammen. Med vores specialviden, får du det bedste tilbud på hvordan din bolig eller din virksomhed kan energioptimeres.

Nyt badeværelse – mindre energi

Det er sjældent vi laver ombygninger eller tilbygninger uden at det også inkluderer nyt badeværelse. Det giver rigtig god mening, for der kan være rigtig mange penge at spare, samtidig med en modernisering eller et helt nyt. Det giver mulighed for at gøre alt mere enkelt, formfuldendt og funktionelt. Ofte er det faktisk billigere at bygge helt nyt.
Vi koordinerer alt fra start til slut og kommer med idéer og inspiration til fliser, brusekabine, badekar, toilet, håndvask, armaturer og meget mere. Du får specialtegnet dine ønsker på en tegnestue – vi kan lave tegninger til alle produktioner.
Vi er også autoriserede i VVS- og elinstallationer, så du er altid sikret den rigtige kvalitet til prisen. Se eksemplerne i vores galleri.

Vandbesparelser kommer oveni

I gennemsnit bruger vi danskere dagligt 15 kroner på vandforbrug til bad, toiletskyl og tandbørstning på badeværelset. Blot ved at udskifte et ældre toilet til et nyt to-skylstoilet, der kun bruger 2-4 liter vand per skyl, kan du spare mere end 2.000 kroner pr. år.
Udskiftning af en gammeldags bruser med et højt vandforbrug til en vandbesparende bruser kan give dig 4.000 kroner ekstra i lommen – om året. Det svarer til en gratis flybillet til New York!
Vi er eksperter i løsninger, der er bæredygtige for både din økonomi og for miljøet. Lad os tale sammen om de mange muligheder.

945987_509744099095173_243202691_n
1236154_522565627813020_826950984_n